4 nye iPads i marts
4 nye iPads i marts

Apple vil højst sandsynligt have et event i marts hvor der skal præsenterens fire nye iPads. Læs her hvis du vil se hvad de skulle kunne.

Apple vil i næste måned invitere til et event og præsentere nogle nye iPads. Der skulle komme 4 forskellige størrelser. De tre vi har idag og en med en skærm på 10,5 tommer. Det skriver Mac Otakara som er en japansk tech-nyhedsside. Den nye størrelse vil være imellem den almindelige iPad og den store. Det kan dog være, at de fysiske mål vil være ens med den nuværende ‘normale’ iPad. Det vil sige at skærmens ramme vil blive mindre. Måske er der chance for at hjem-knappen forsvinder.

iPad mini vil blive opdateret og få samme specs som alle de andre

Hvis rygterne ender med at blive til virkelighed, betyder det at Apple vil give den lille iPad et helt nyt, der ellers ikke er blevet opdateret siden 4. generation kom i september 2015.

Man forventer at Apple vil gøre specifikationerne på enhederne mere ensartede. Det forventes altså, at alle iPads får samme type skærm med true tone-farver som den normale iPad har lige nu. “True tone” betyder lige her, at skærmen automatisk ændre og justerer farverne på skærmen så de altid vil vises korrekt i forhold til lyset rundt om. Alle iPads vil højst sandsynligt også få Smart Connector, fire mikrofoner og et 12 megapixel kamera med Tru Tone.

Hvis alle disse ting er rigtige, altså at Apple vil tilbyde samme specifikationer uanset størrelse, betyder det at det er en ret stor nyhed og nyskabelse fra Apples side i lang tid.

Ud over nye iPads forventes det at Apple vil lancere en ekstra iPhone SE med 128GB og også en ny ‘rød’ iPhone SE. Der skulle højst sandsynligt også blive plads til nogle nye remme til Apple Watch.

Apple har dog endnu ikke indkaldt til event, men det forventes at lægge i næste måned.