Sådan bliver iPhone 8

For knap et halvt år siden kom en iPhone 7 og nu er Apple klar igen med en helt ny iPhone 8! denne gang bare endnu federe og endnu vildere!

I år er der jubilæum for iPhone 8, da det er hele 10 år siden, den første iPhone udkom.

Iphone 8 – udgivelsesdato og pris

Ifølge Mirror plejer Apple at smide en ny iPhone på gaden i starten af september. Det kan dog være anderledes, når man vil udtrykke 10-året for iPhones. Den første iPhone kom nemlig i 2007 på gaden den 29. juni, så det vil højst sandsynligt også også være udgivelsesdatoen for iPhone 8.

Billigere iPhone end det plejer? Nok ikke. Men der er ikke noget, der tyder på en prisstigning som sådan. Priserne fra iPhone 7 er nok et godt standard at sætte. .Navn: Hvad blev der af iPhone 7S? Der plejer at komme en S-udgave med opdateringer, og der kan sagtens være, det er tilfældet. Men rygterne om, at der næste år kommer en designmæssig ny iPhone peger ikke i retning af en 7S.

iPhone 8 – design

Glas-design

iPhone 4 var dækket af glas på både på forside og bagside, og det kan der godt gå hen, at blive igen. Glasset på skærmene er blevet stærkere, og man regner med at det vil kunne nå minimumskravende af hvad en telefon skal kunne klare af stød. Designet går måske hen og være flottere end den nuværende aluminiumsbagside og kun en smule tungere.

OLED-skræm

En kurvet skærm, der er meget mere effektivt end iPhonens nuværende LCD skærm. Skærmen ses hos Samsungs Galaxy S7 Edge, og Apple har tidligere tænkt på at skifte. Samsung har dog skrevet under på en kontrakt med producenten bag OLED-skræmene på mindst 100 millioner enheder fra 2017. Der tales dog om en bedre skærmopløsning kun for, at vinde indpas på Virtual Reality-markedet.

Væk med Home-knappen

Farvel til ‘Home’-knappen: Den fysisk ‘hjem’-knap i bunden af forsiden kan blive skiftet ud med en digital udgave, der skal være samme sted. Home-knappen kommer på skrotpladsen

Det ser ud til, at Home-knappen kommer på skrotpladsen i efteråret 2017. Derudover siges det, at den kommende iPhone 8 vil få et bedre kamera, en 10-nanometer A11 chip til hurtigere beregning, fjernopladning og iris/ansigts-scanning til at logge på med.

Trådløs opladning

Teknologien er allerede hos nogle Android-telefoner. Det er dav en del langsommere end kabel opladning, men der er rygter om, at Apple arbejder på en ny og forbedret trådløs opladning. Så det altså vil gå hurtigere

Iris-scanning

Apple har fingeraftrykscanning, mens Samsungs Galaxy Note 7, lige har introduceret iris-scanning – altså en scanner der scanner dine øjne for at låse telefonen op. Det siges, at Apple har tænkt sig at gå samme vej.

iPhone 8 – Specs

iPhone 7 er, ligesom et Apple Watch, vandtæt i op til 30 minutter på én meters dybde. Det siges at blive trukket med til iPhone 8.

Kamera: Kamera med dobbelt linse ses hos mange Android-telefoner og også hos iPhone 7. Det menes dog kun at blive overført til den store Plus-model som de jo også gjorde ved 7’eren.

Nyere chip: iPhone 8 vil nok få en A11 chip, der vil gøre telefonen mere effektiv end de tidligere modeller. Den vil udkomme med en hukommelsestørrelse på 32, 128 og 256 GB.