Er du kommet bagud med julegaverne? Mangler du julegaveidéer, eller aner du stadig ikke hvad du skal give din kærestes lillebror? Uanset hvilken julekrise du står i, har vi samlet 3 lækre ’low price’ produkter der er i høj kvalitet og med sikkerhed vil være til stor glæde. Alle produkterne er lige nu på tilbud, og hvis du bestiller dem de kommende dage, kan gaverne endda nå at komme under juletræet. Læs med og bliv inspireret!

Nogle links kan være sponsorerede

Qi trådløs oplader m. 10W hurtig-opladning

M7 / 199 kr. / Gå til shop

Du ved det måske ikke, men din telefon har højst sandsynlig mulighed for trådløs opladning. Det ville være dumt ikke at udnytte muligheden! Det virker umiddelbart rimelig overflødigt, men fordelene er mange! Du slipper for indviklede og ødelagte kabler. Den har et utroligt lækkert design, er lille og passer ind i alle rum.

Denne trådløse oplader er i topkvalitet og koster næsten ingenting. Den har en lækker metalramme, en perfekt vægt og en gummipude så telefonen ikke får ridser og skrammer. Du får utrolig meget trådløs oplader for pengene. Lige nu kører Mackabler endda et juletilbud på den med 20% rabat, så den kan købes til sølle 199 kr. Så hvis din smartphone kan oplades trådløst, vil denne trådløse oplader være et godt ønske. Hvis du kender nogen hvis mobil kan oplades trådløst, ville det også være den perfekte gave for dem.  

Twelve South computer stand

Twelve South / 499 kr. / Gå til shop

Denne stand gør oplevelsen på computeren meget bedre. Standen har den rigtige højde og vinkel, så hvis du skal se film eller andet, er skærmen lige i øjenhøjde. Den har et lækkert design, som gør den forholdsvis usynlig i forhold til de ellers store stande man har i dag. Hvis din skrivebordsplads er lille, er det også en super godt at få løftet computeren og dermed skabe mere plads.

Hvis du døjer med smerter i håndled, nakke eller andet, kan du undgå det ved at købe en stand. Den sætter nemlig skærmen i øjenhøjde og vinkler tastaturet så det passer perfekt til dine hænder. Så giv din klassekammerat, kollega eller din mor, en stand som denne, så de kan få en langt bedre oplevelse, hver gang de tænder for computeren. 

Læs også: 4 ting der Skal med på ønskelisten til jul

M7 dobbelt USB-oplader 2x12W

M7 / 103 kr. / Gå til shop

Har du stadig lidt penge til overs, er en dobbeltoplader som denne et godt bud. Den er lige nu på tilbud til sølle 100 kr., så helt galt i byen går du ikke. Den virker umiddelbart lidt overflødig, men det er altid lækkert at have et stik mere. Det er en sikker oplader der beskytter mod ophedning, overopladning, kortslutning og meget mere. Så hvis du mangler en hurtig lille julegave til dig selv eller din ven, er denne dobbeltoplader et godt bud.