3 ting du skal huske inden du tager på ferien
3 ting du skal huske inden du tager på ferien

Det ville være så irriterende, at være kommet på en bilferie til Italien for så at finde ud af at man har glemt sin Powerbank eller Car Charger. Her har vi fundet 3 ting du ville finde godt i at huske inden Ferien.

Hvis du har det ligesom mange andre mennesker, er telefonen også en stor del af ferien. Om det er at tage billeder af landskabet, optage videoer eller noget helt tredje, så er det helt centralt at din telefon skal have strøm.

Sidder du på stranden med din familie eller venner kunne det være ret fedt at få frisket turen op med noget lækkert musik. Vi har her prøvet at finde 3 ting til din iPhone når du skal på ferie. Produkterne er i god kvalitet, lækkert design og til en overkommelig pris, så alle kan være med.

En lækker car charger fra Anker med Quick Charge 3.0

En lækker car charger fra Anker med Quick Charge 3.0 til ferien

Anker – 229 kr – Køb den her

En lækker car charger fra Anker med Quick Charge 3.0. Hvis du vil have en car charger der virker og lader din telefon op hver gang, er det denne du skal købe. Med denne car charger bliver du garanteret markedets hurtigst muglige opladning af både din telefon og tablet. Det er dens ´Quick Carge 3.0´ Som er den nuværende bedste teknologi der gør at den er en af markedets hurtigste. Den har en sikkerhed der gør at den præcis ved hvordan din enhed oplades bedst. Den er ufattelig lille i forhold til hvor meget den kan. Så hvis du skal have en Car Charger er det bestemt denne du skal have.

En god Powerbank fra Grey Lime med 10.400 mAh

En god Powerbank fra Grey Lime med 10.400 mAh til ferien

Grey Lime – 350 kr – Køb den her

En flot, god og meget kendt powerbank fra GreyLime. Vandreturen kan så hurtigt blive træls hvis ikke man kan tage billeder af det flotte på grund af manglende strøm. Med denne powerbank er du garanteret strøm til hele dagen, og mere til. Med dens 10.400 mAh går det let derud af, da den kan klare op til 4 opladninger. Den er blevet test vinder af både POLITIKEN og Ekstra Bladet. Her for du en powerbank med kvalitet og med en størrelse der passer lige i lommen.

En Fantastisk Højtaler fra Anker med kvalitet

En Fantastisk Højtaler fra Anker med kvalitet til ferien

Anker – 999 kr – Køb den her

Hvis du skal have tilbehør til dine enheder er Anker en sikker vinder. Her har vi en af Ankers bedste outdoor højtalere. Hvis du ikke ved hvad kvalitet er, ved du det nu. Den er vandtæt, kraftig, fuldstændig immun overfor sand og støv og er ekstremt modstandsdygtig. Den bliver ved med at spille længe efter alle andre har givet op, da den har et batteri der kan spille i op til 15 timer. Højtaleren kører med Dual Stereo og er enormt kraftfuld i forhold til dens lille størrelse. Den har også en indbygget powerbank med 4400 mAh, så din telefon holder ligeså lang tid som Højtaleren. Højtaleren kører selvfølgelig med Bluetooth og har en rækkevidde på op til 20 meter. Den er ikke helt billig men den er bestemt det værd og lever 110% op til dens forventninger.

Videoen under viser den ret godt: