3 ting til festivalen

Det ville være så træls at være kommet på festivalen med vennerne for så at finde ud af at have glemt sin oplader til mobilen. Her giver vi dig 3 ting du ville finde godt i at huske.

Har du det ligesom mange andre danskere, ville du ikke kunne overleve særlig lang tid uden din telefon ved hånden. Du kommer for hurtigt ud af døren, og når din mobil advarer dig mod at der kun er 10% strøm tilbage, tænker du ‘shit’. Du er nu kommet til en festival uden hverken oplader eller noget andet tilbehør. Du kan ikke gøre noget da din mobil er tør for strøm – din festival er ødelagt. Vi har her prøvet at finde 3 ting (plus en ekstra) til din iPhone, når festivalen kommer. De er i god kvalitet og til en overkommelig pris, så alle kan være med.

 

 Flot Powerbank fra Premium med 5000 mAh

Premium – 129 kr – Køb den her

En powerbank fra Premium med et flot og stilrent design, i den flotte hvide farve. Hvis du vil have noget for pengene, er det denne du skal købe, da den bestemt udlever de 5000 mAh. Man støder tit på nogle dårlige powerbanks, som bare ikke holder hvad de lover, er i dårlig kvalitet og koster alt for mange penge. Her for du en billig powerbank, med kvalitet og med nok strøm til en hel opladning. Den er dog ikke så praktisk i sin farve, men selve størrelsen af powerbanken er lige til lommen.

 

Et lækkert matchende MFI kabel fra Haweel

Haweel – 109 kr – Køb den her

Et flot, godt og traditionelt kabel til billige penge. Kablet er et MFI-kabel(Made for iPod, iPhone, iPad), så kvaliteten skal du ikke være bange for. At kablet er et MFI-kabel betyder at den indeholder Apple’s certificerede chips. Det gør at den ikke ender ligesom de billige kabler der går i stykker med det samme eller måske ikke virker. Kablet er noget tykkere end de normale originale kabler som gør at den er lidt stivere.

læs også: Tips Og Tricks: Sådan Ændrer Du Autoudfyld På Din Mac

 

Et super slim cover fra Baseus

Baseus – 99 kr – Køb den her

Årh det ville være træls, at tabe sin telefon ned i mudderet uden cover. Men det er også irriterende, at gå med et stort flip cover fordi man ikke vil have snavns på. Og hvor blev telefonens flotte farve af? Dette cover er til dig der gerne vil passe på din telefon og samtidig beholde den flotte farve. Den bliver næsten ikke bemærket af de andre da det er et superslim cover. Det betyder at den sidder helt tæt op ad telefonen. Coveret er i silikone så den laver ingen ridser ved aftagelse. Den sidder tæt rundt om alle knapper og har en perfekt pasform. Så når du skal på festivalen(og gerne vil passe på telefonen) er det sådan en du skal have.

 

Et cool magnet-kabel fra Baseus

baseus T-type usb til lightning magnet kabel

Baseus – 139 kr – Køb den her

Er du lidt mere til den tech’ede og anderledes side, så er det kablet her du skal have fat i. Det er en ny og meget kreativ måde at lave et kabel på. Den har nemlig en magnet på USB enden og lightning enden. Det gør at du altid ved hvor dine ender er og at du altid har det lige ved opladeren. Du skal altså ikke til at rode rundt i teltet eller bilen for at finde enden. Mange syntes også det er irriterende at have et kabel til at dingle rundt. Dette problem er også løst. Selve kablet er lavet af stof og begge stik er af aluminium. Så hvis du vil have et kabel der er lidt federe end alt andet, er det kablet her du skal vælge.

Du kan se en lille video om kablet her: