Det er det samme problem hver jul, og den er stensikker: Hvad skal man ønske sig? Normalt er det intet problem at finde noget man vil have, men når ønskelisten skal skrives, er man blank. Kender du det? Vi har samlet en ønskeliste med de perfekte juleønsker der hverken er for dyre, og med garanti vil blive brugt! Læs med!

Nogle links kan være sponsorerede

En lækker Powerbank med 10.000 mAh

RAVpower / 399 kr / Gå til shop

Denne powerbank gør et fremragende job, og lever op til alle krav. Den er lille og let, har rigeligt med strøm og tilbyder hurtig opladning.

Med 10.000 mAh går du ikke galt i byen. Det er omkring 3-4 ladninger, hvilket er langt over de flestes strømbehov. Den vejer 190g, og er på størrelse med din iPhone. Det er et kæmpe plus, da gode powerbanks i dag, tit er virkelig klodsede og vejer en del. 

Så ønsker du hurtig strøm i en lille skal, er det her en oplagt gave mulighed, til dig selv eller dine venner.

Anker PowerTouch 5W trådløs Qi oplader

Anker / 299 kr / Gå til shop

Du ved det måske ikke, men din telefon har højst sandsynlig mulighed for trådløs opladning. Det ville være dumt ikke at udnytte muligheden! Det virker umiddelbart rimelig useless, men fordelene er mange! Du slipper for indviklede og ødelagte kabler. På samme tid, har den et lækkert design, der får den til at passe ind i alle rum. 

Denne trådløse oplader er i topkvalitet og koster næsten ingenting. Den er lille og flot, og kan lade med helt op til 5 W. Så hvis din smartphone kan oplades trådløst, vil den her trådløse oplader være en perfekt gave til dig eller dine venner. 

Læs også: MacBook Pro 16″ – mere end bare et nyt tastatur

BLACK LEOPARD 13″ – computer sleeve

WOUF / 379 kr / Gå til shop

Med dette sleeve, kan du gå rundt med din computer med go’ smag i munden. Sleeves er nemlig alt for tit grimme, klodsede og udelukkende lavet til beskyttelse. Dette cover har et frisk design, en lækker komfort og beskytter computeren samtidig. Hvis du ikke er til dette sleeve, kan du tjekke nogle af de andre ud i linket. WOUF har lavet enormt mange friske sleeves, så mon ikke nok der skulle være en du syntes er lækker? Find det sleeve der passer til dig, og skriv den på ønskelisten med det samme.

Ultimate Ears Megaboom 3

Ultimate Ears / 1.199 kr / Gå til shop

Denne højtaler er nok den bedste ’low price’ højtaler på markedet! Du kan tage den med over alt. Om det er på stranden, i vand eller på land, gør ingen forskel. Den er nemlig både vandtæt, og sikker imod støv og fald. Dens 20 timers batteritid, gør at denne højtaler til nok den bedste ’low price’ højtaler på markedet! Dens specifikationer taler næsten for sig selv:

  • vandtæt og sikker imod støv og fald
  • op til 20 timers batteritid 
  • en rækkevidde på 45 meter
  • og meget mere

Den har også en overraskende go’ lydkvalitet set i forhold til dens størrelse. Det er klart at bassen ikke er på niveau med en JBL Xtreme, men det er heller ikke til det formål den er lavet. Lyden er klar og go’, også når volumen er helt i top. Hvis du hører den mindste smule musik, kan du roligt skrive denne højtaler på ønskelisten.