billede i billede

Du vil egentlig godt følge med i Apples WWDC keynote men sammentidig er der også en del andet der skal laves. Se med her og se hvordan du bruger Apples “billede i billede” funktion.

IPad’en fik “billede i billede” funktionen tilbage med Ios 9. MacBook’en har derefter fået funktionen med MacOS Sierra. “Billede i billede” funktionen gør at du kan holde videoen på skærmen imens du fortsætter med arbejdet. Det er en rigtig fed funktion, da du kan se youtube imens du stadig er igang med dit arbejde. Eller se toturials (uden du skal swipe fra skrivebord til skrivebord), imens du selv sidder og leger med det. Du kan bruge “billede i billede” funktionen i for eksempel Youtube.

Sådan gør du

  • Gå på YouTube og find en video
  • højreklik på videoen en gang for at se YouTube-menuen
  • højreklik på videoen igen for at se Safari-menuen
  • Der vælger du “start billede i billede”

Derefter bliver videoen vist i øverste højre hjørne. Du kan trække i videoens hjørner for at gøre det større eller mindre og flytte videoen til et andet hjørne. Når du er færdig kan du svæve over videoen og klikke på ikonet nederst til ventre for at pope videoen tilbage til dens kilde.

Læs også: iPhonen kan med IOS 11 nu scanne QR-koder i Kamera-appen

Virker også med iTunes

“billede i billede” funktionen virker også med iTunes. Det er nemt at tænde det. Du skal bare begynde at spille en video. Hold musen over videovinduet, og klik på pop-out-ikonet.