homepod
homepod

HomePod er apple’s nye trådløse højtaler, som er udstyret og en specialeudviklet formation af syv diskanthøjttalere med retningstyring, højtaleren er også udstyret med en 4-tomer opadvendt bashøjtaler, som skulle kunne klare rigtig god lyd, selv ved høje lydstyrker, der er også 6 mikrofoner i HomePod. Højden på HomePod er 18 cm og den styres af en A8-chip. A8-chippen er den samme som der sider i en iPhone 6 fra 2014.

Siri hjælper dig:

HomePod kan modtage instrukser via Siri. Man kan med HomePod “snakke” til den imens den afspiller musik, og derved kan du fx sætte en ny sang på. Man skal bare sige til den “Hej Siri” og derefter fx sige “skift sang” eller “spil 24k Magic som den næste”. Når du “snakker” til HomePod er der en LED bølgeform på toppen af højtaleren, der lader brugerne vide hvornår HomePod lytter.

Intelligent højtaller:

HomePod er udstyrret med “Rumlig bevidsthed”, som gør det muligt at analysere et værelse og justere overensstemmelsen, som derved kan give den bedst mulige lyd.

Læs også: 3 ting du skal huske inden du tager til festivalen

Apple Music:

HomePod er designet til at bruges med Apple Music, med apple music kan den nemmelig få adgang til brugerens playslister, og dermed finde noget musik der minder om det der er i ens playlister.

Brug den til at slukke lyset:

HomePod er selvfølgelig også integreret i apple’s HomeKit, så du kan bruge den til at slukke lyset i et rum du ik er i eller skrue ned for lysstyrken.

Hvornår kommer den:

Apple’s planer er at den kommer på markedet til december i USA, Storbritanien og Austarlien. Det vides ikke i nu hvornår den kommer til Danmark. Den kommer til at koste 349 USD det svare til ca. til 2.300 danske kr. men de 2.300 kr er uden moms og afgifter.

Du kan se præsentationsvideoen af den her:

Billedet og videoen er fra apple.com