Snapchat har dårligt kamera

Problemet er størst for android brugere, da apps som Snapchat er mere speciel lavet til Apple telefoner. Det skyldes blandt andet, at der ikke findes nær så mange Apple telefonerne som Android. Det giver også god mening er det er svære at lave en app til omkring 10.000 forskellige telefoner og rette tingene ind så det passer til hver eneste telefon. Så bliver det lettere for udviklerne når vi gå over og kigger på Apple telefoner, da der ikke udvikles apps til mere end +-10 telefoner.

Hvad er det konkrete problem?

Problemet på android telefonerne kommer, når lyset omkring en er dårligt (når der er lidt lys eller slet intet). Det gør, at billedet man sender bliver meget sløret og dårlig kvalitet. Hvis du går under dit normale kamera og tager et billede under samme forhold, bliver det meget bedre og det er der en grund til. Snapchat bruger nemlig ikke den samme viewfinder som man bruger til at tage et normalt billede. De bruger den samme viewfinder som når du tager en video på din telefon. Så snapchats billeder vil aldrig blive lige så godt som når du tager et billede med den originale fotografi app.

Gør Snapchat noget ved det?

Snapchat prøver selvfølgelig at få rettet op på problemet da cirka halvdelen af snapchats brugere bruger Android.  Google har gjort det noget nemmere for app udviklere at bruge kamera viewfinderen. Det svære ved det er jo bare, at for eksempel en Oneplus ikke har det samme kamera som en Samsung. Så der er jo stadigvæk mange versioner at skulle forholde sig til.

Hvad kan man gøre ved det?

Der ikke rigtig noget du kan gøre for at kameraet bliver bedre på Snapchat andet end at være klar på at opdatere Snapchat når der kommer en opdateringen der kan forbedre kameraet.

Så hvis du er typen der bruger de sociale medier meget og gerne vil have dine billeder i topkvalitet, vil det bedste mobilvalg nok være en iPhone, fordi kvaliteten ikke bliver forringet på samme måde på som på en Android mobil. Snapchat og andre sociale apps er nok bare bedre tilegnet en iPhone da der er langt færre iOS telefoner end Android telefoner.