De største nyheder i 2016 for Apple var den helt nye iPhone SE, iPhone 7, Apple Watch series 2, den nye MacBook Pro med Touch Bar og selvfølgelig de meget omtalte AirPods.

Om 2017 vil blive lige så godt med nye produkter vides ikke men det kan vi jo håbe på.

Apple afslører stort set aldrig hvad den kommer til at stå på hylderne i diverse elektronik butikker verden over men det bliver forhåbentlig godt.

iPhone

Det mest sikre er at der kommer en ny iPhone det er ikke til at sige om der kommer 3 forskelige ligesom i 2016. Rygterne har i hvert fald kørt i lang tid men vi for og se om 10 års jubilæet bliver noget stort. Det forventes at de bliver lanceret i efteråret som mange af de andre er.
Læs om iPhone 8

iPad’s

Der er rygter om 3 nye iPad’s som vi ser frem til at der vil blive løftet sløret for i foråret. Den ene af dem vil blive på de kendte 9,7” den anden vil blive lige som den gamle ipad pro på de 12,7” også lyder rygterne på at der vil komme en iPad imellem de 9,7” og 12,7”.

Der er ikke rygter om en ny iPad mini som sidst blev opdateret i september 2015. Apple fokus ligger i store iPad’s som også kan erstatte computeren. Det forventes at de nye iPads vil være på hylderne i slutningen af april eller starten af maj.

iMac

Blandt Apple’s computere er det nok iMac’en der trænger til en opdatering. Salget af stationære er faldet de sidste år så vi kan håbe på at Apple vil prøve at stoppe de faldene tal. Vi skal nok ikke forvente det helt store design skift men en opgradering med en ny og hurtigere processer og formodentligt også et skifte til usb-c kunne godt tænkes. Det kunne også være at der lige som på den nye MacBook pro at der på tastaturet kommer en Touch Bar.

MacBook

Macbook blev sidst opdateret foråret 2016. der er derfor god grund til at forvente at der kommer en ny opdatering her i foråret. Men vi kan dog kun forvente en mindre processor-opgradering.

Det mest interessante bliver, om 12″ MacBook’en nu er så kendt at Apple sænker prisen og lader den overtage MacBook Airs plads som den billige computer til de studerene. Eventuelt ved at lade MacBook Air udgå helt.

Et lanceringen samtidig med en ny iMac i marts eller april vil være sandsynligt.

MacBook Air

Det forventes at MacBook Air ikke for en nyere model men MacBook vil overtage den plads som den smarte lille computer der egnes godt til studerene. MacBook Air er efter hånden blevet overhaldet af Macbook. Det forventes dog at Apple vil holde en enkelt MacBook Air i sortimentet pga. den fornuftige pris for sådan en god computer.