læder sleeve

Er du også træt af at have et sleeve der er grimt og alt for stort. Her er et læder sleeve til dig der vil passe på din computer med stil.

Det er så irriterende at have fået skrammer på fordi ens sleeve er for stort selvom det stod til at være den rigtige størrelse. Man vil på samme måde heller ikke rende rundt uden, for så kommer der jo bare flere. Måske leder man efter et sleeve med stil, et sleeve der faktisk passer som det skal, og et sleeve med kvalitet. Her har vi fundet et læder sleeve der sætter et ✔ ved alle dine krav, og det er desuden også billigt. Sleeve fra Evermart er af læder og fås i både sort og brun. Sleevets lukning består af 4 magneter. En på selve forsiden af sleevet og tre på lukke-klappen. Dermed undgår du også alle ridserne fra lynlåsen, der sjældent er ordentligt beskyttet.

De tre fordele

  1. Dens lukning er magnetisk
  2. Den passer perfekt til din 13″ MacBook
  3. Dens komfort er helt i top

De tre ulemper

  1. Fås kun til 13″ MacBook
  2. Efter lang tids brug kan magneterne godt blive ‘løse’
  3. Der er ikke en 3. ulempe

Vores vurdering

Dette sleeve er et virkelig godt sleeve der bestemt overrasker i forhold til dens pris. Det holder ufatteligt godt, komforten er i top og dens udseende er super flot. Den har en smart flip på indersiden af lukningen der gør at din MacBook er super let at tage ud. Lukningen er magnetisk og det gør at man ikke behøver at bekymre sig om ridserne fra lynlåsen længere. Det er også hurtigere at få fat i din MacBook da der ikke er lynlås på.

Du kan købe dit sleeve her eller se de andre fede Billige computer sleeves til 13″.