forøg batterilevetiden

Føler du at din Samsung S7 eller S7 Edge løber hurtigt tør for strøm og ikke holder nær så længe som den gjorde i starten? Så er du nok ikke den eneste der har det problem, da den er ved at have noget tid på bagen. Forglem ikke, her er der nogle Tips og Tricks til hvordan du kan forbedre batterilevetiden på din gamle Samsung S7 eller S7 Edge.

Programmer i baggrunden:

Det første tip er at kigge på din programliste. Det er ofte her der ryger noget strøm væk. Hvis din telefon ligger og bruger en app der trækker en del strøm på kort tid, så husk at slukke den. Dette er et let, men et godt træk til at få din mobil til at holde i længere tid.

Hvordan kommer jeg ind til programlisten?

 • Du går først under indstillinger.
 • Søg derefter på Batteri i søgefeltet, og gå under Batteri.
 • Nu skal du trykke på Batteriforbrug, du kan finde knappen under anslået batterilevetid.
 • Nu kan du se hvor meget de forskellige apps bruger af strøm, du kan enten blive overrasket på den gode eller den dårlige måde.

Sluk for Bluetooth, wifi og lign:

Et andet godt trick er at slukke for Bluetooth når du ikke bruger det. Det kan spare en masse strøm da din mobil ikke hele tiden søger efter enheder den kan tilkoble via Bluetooth. En anden idé kunne være at slukke for dit wifi når du ikke bruger det. Det fungere lidt ligesom bluetooth med at den hele tiden søger efter et nyt netværk selvom der ikke er nogle. Det samme gælder hvis du har slået mobildata til. Hvis du virkelig vil gøre noget skal du slukke for din placering. Det er ikke altid du lægger mærke til at du har fået slået placering til eller fra. Placering ligger for det meste i baggrunden af de fleste apps da appen nogle gange selv tænder for placeringen, men ikke selv slukker for det igen.

Læs også: Tips og Tricks: Sådan løser du problemet med dit Touch ID der ikke virker optimalt

Hvordan slår jeg de forskellige ting fra?

 • Du stryger ned fra toppen til bunden så du får din værktøjslinje frem.
 • Nu har du fået værktøjslinjen frem og kan nu finde Wifi, Bluetooth og placering. hvis du ikke kan finde dem alle kan det være de ligger på siden ved siden af så stryg bare til venstre.
 • Når du har fundet dem trykker du på dem for at tænde eller slukke dem.
  • Hvis du vil være ekstra smart så sørge du for at de færste apps har adgang til din placering, da det kan være nogle af de apps der tænder placering for dig.

Brug Ultra strømbesparende eller medium strømbesparende:

Hvis du ikke har brug for alle funktionerne på din telefon, kan det være smart at slå din S7 eller S7 Edge om på ultra strømbesparende. Dette forårsager dog at du kun kan ringe og modtage SMS’er når du er i denne funktion. Funktionen gør dog også at din mobil kan holde sig mere end dobbelt så lang tid end som den ellers ville kunne. Hvis du ikke ville give slip på SnapChat og Facebook, kan du nøjes med at bruge funktionen Medium strømbesparende. Den virker ikke nær så godt som ultra, men du spare lidt strøm på det da den skruer ned for lyset på telefonen og reducere ydeevnen af telefonen. Dette er dog noget der ikke kan mærkes særligt tydeligt på batterilevetiden.

Hvordan slår jeg det til:

 • Du går først under indstillinger.
 • Søg derefter på Batteri i søgefeltet, og gå under Batteri.
 • Midt på din skærm er der nu tre bokse hvor der står FRA, MID og MAKS, det er her du finder de tre forskellige indstillinger og nu trykker du så på den indstilling du vil have.

Nu kommer der en pop-up boks frem hvor der står hvad der sker når du slår den valgte ting til. I bunden står der Anvend. Du skal trykke på denne knap for at bruge den valgte funktion.