Oplade problemer?

Har du problemer med at oplade din iPhone? Skal den altid ligge i den perfekte position før en opladning lykkes? Det kan muligvis skyldes at der med tiden har samlet sig en masse skidt og støv i indgangen til strømstikket. Det findes der en hurtig løsning på. Der kan dog være andet galt der gør ladningen vanskelig. Inden du begynder at rense indgangen, kan du tjekke om kablet eller omformeren kan være defekt. Prøv at skifte delene ud med nogle du er sikker på virker. Hvis problemet ligger der er det jo easy løst.

Sådan fikser du dårlig opladning

Inden du begynder at rense indgangen, kan du tørre kabelhovedet af så fedt, skidt og andet Ikke sidder og forstyrrer. 

Når du skal rense indgangen, kan du bruge hvad som helst, en tegnestift, en tandstik eller et foldet papir. Hvis du bruger en tegnestift, skal du dog være forsigtig med ikke at skade forbindelsen i indgangen.

Læs også: Ny iPhone SE på vej

Det eneste du skal gøre, er at skrabe snavsen fra indgangen ud. Når fnug for fugt, bliver det enormt fortættet og kan være svært at få ud. Prøv derfor forsigtigt at komme godt ind i hjørnerne. Her vil det være godt at bruge en tegnestift, da papir er for blødt og derfor ikke kan tage det. 

Virker det? Kan din telefon oplade? Hvis ikke, læs videre og se hvad du ellers kan gøre!

Uoriginale kabler kan også være problemet da der tit er forskel på hvor følsomme originale og uoriginale kabler kan være. Så hvis du vil være på den sikre side, skal man holde sig til det originale!

Den sidste udvej

Har du stadig ikke fået en vellykket opladning, begynder det at blive ret kritisk. Hvis problemet ikke ligger i kablet eller omformeren, rensningen af indgangen eller rensningen af kabelhovedet, er der ikke så meget du kan gøre.

En sidste løsning kunne være at genstarte din enhed. Hvis du har heldet med dig, kan dette være løsningen. Dog er det mest sandsynlige desværre at din iPhone kan være i stykker. Der kan være løse forbindelser i telefonen, batteriet eller andet. Hvis det er tilfældet, kan du tage den til et professionelt værksted, eller købe en ny hvis en reparation ikke kan betale sig.

Hvis din telefon er under 2 år gammel, kan din forsikring tage skraldet hvis du er heldig.