Hvad kan det nye IOS 11 som Apple præsenterede i mandags på deres årlige WWDC 2017 i San Jose.

Apple der i mandags præsenterede det nye styresystem som heder IOS 11, som kommer på iPhone 5s og alle de nyere iPhone modeller. Opdateringen kommer også på alle iPad Air modeller samt alle iPad Pro modeller. Opdateringen kommer også til iPad mini 2 og nyere og iPad (5. generation), opdateringen kommer også på iPod touch (6. generation).

Apple Pay får en opdatering:

Apple Pay er meget brugt i USA hvor næsten 50% af alle butikker bruger det. Men med det nye Apple Pay er det ikke kun i butikker du kan betale i, du kan nemmelig også begynde at gøre det som MobilePay kan nemmelig at sende penge til andre personer.

Nyt kontrolcenter:

Kontrolcenteret har i IOS 11 fået en gevaldig opdatering. Man kan fx i det kontrolcenter selv bestem hvilke genveje du vil have. Man kan få adgang til Apple tv-fjerbetjeningen, sætte alarmer og tidtagninger, man kan også i det nye kontrolcenter starte en skærm-optagelse.

AirPlay 2:

AirPlay 2 kommer også med IOS 11. AirPlay 2 gør at du kan afspille den sammen sang i helle dit hus, og du kan styre hvor højt højtalerene skal spille i de forskelige rum. AirPlay 2 kan fx bruges på B & O, Bose, Libratone og selvfølgelig Beats og mange andre højtaller mærker.

App store:

App store for også opdateret deres design, hvor der bl.a. vil komme til at være små GIF filer som du kan se når du ruller igennem de forskelige apps. Der vil med det nye design i App store komme en “i dag” knap hvor man kan se de nyeste og mest aktuelle apps der interessere dig.

Multitasking på din iPad:

IOS 11 vil få din iPad til at minde mere om en MacBook. Med IOS 11 på en iPad kan man fx splitte sin skærm så man kan have 2 programmer åbnede på en gang. Det gør det bl.a. nemmere at flytte en ting fra en app til en anden.

Hvornår kommer IOS 11

Opdateringen kommer som Beta version senere denne måned også kommer den færdige version i efteråret.