iPhone kabel fra yellowknife

Har du også brugt en masse tid på at vikle dit iPhone kabel ud for så endeligt at kunne lade den op? Med dette kabel er du fri for dette problem. Læs med her og se de andre fede specs

Du har måske prøvet at side og bruge en masse tid på at vikle dit iPhone kabel ud så din telefon kan blive ladet op. Dette kabel fra yellowknife har en yderside af et stærkt flettet nylon-materiale som gør at det problem for længst er løst. Den guldige farve gør at kablet ser flot og stilrigt ud. Dens flettede nylon på ydersiden gør at kablet er enormt slidstærk og sagtens kan holde til en ordentlig tur.

Den gode top 3

  1. Kablet er enormt slidstærkt
  2. Kablet kan formes og tilpasses
  3. Kablet vikler sig ikke ind

Den kritiske top 3

  1. Hvis kablet er meget brugt begynder det flettede nylon at filtre en lille smule op
  2. Kablet kan blive for bøjet så den vender tilbage til den samme stilling
  3. Kablet kan dog godt gå hen at blive en smule for stiv

Vores bedømmelse og vurdering

Vi har her på siden testet og afprøvet kablet og vi er dybt tilfredse. Dens flotte look er virkelig tiltrækkende. Fordelende er store da det flettede nylon langt hen af vejen opretholder et flot look. Den er slidstærk og går ikke i stykker eller knækker. Udover det gør det flettede nylon også at kablet er behageligt at have i hånden.

Det er et MFI kabel

Dette kabel er et såkaldt ’MFI kabel’. Det vil sige: ’Made For iPhone, iPod, iPad’. For at kablet kan være MFI godkendt, skal det indeholde en chip fra Apple selv. Det får kablet til fortsat at holde et stabilt niveau mens du samtidig undgår at modtage en besked om at kablet er uoriginalt eller ikke er godkendt.

Leverandørerne skal ved et MFI kabel have lavet en aftale med Apple, som også gør at man betaler Apple for at sælge kablet.
Det er også en af grundene til at prisen på et MFI kabel er lidt højere i forhold til andre kabler.

 

Vil du købe kablet kan du gøre det her: iPhone oplader