Forside Apple Kommende iPhone skal have navnet ‘iPhone Edition’

Kommende iPhone skal have navnet ‘iPhone Edition’

13
iPhone Edition

Apple er i øjeblikket igang med at teste alle muligheder. Det eneste de har lagt sig helt fast på er at den får dual-kamera, at skærmstørrelsen bliver 5 tommer og at der kommer trådløs opladning.

Den kommende iPhone, som vi på TechToday bevidst kalder iPhone 8, kommer måske til at hedde ‘iPhone Edition’. Det beskriver den japanske side: Mac Otakara. Navnet skal sige noget om at iPhonen er en helt særlig iPhone-model, der skiller sig ud fra Apples sædvanlige iPhones. Ved siden af ‘iPhone Edition’ forventer man, at Apple vil lancere de mere traditionelle iPhone 7s og iPhone 7s Plus. Der kommer altså hele 3 iPhones. Navnet er højst sandsynligt inspireret fra deres Apple Watch serie, hvor der på samme måde er en Edition-model.

Ifølge Mac Otakara, har Apple endnu ikke lagt sig helt fast på, hverken hvilke specifikationer eller materialer den skal bære endnu. Lige i øjeblikket tester man iPhones med OLED- og LCD-skærme, iPhones med og uden hjem-knap og masse forskellige kombinationer af materialer, for eksempel en hvid keramisk udgave.

Det eneste Apple har lagt fast, er at den får dual-kamera, at skærmstørrelsen bliver 5 tommer og at der kommer trådløs opladning. Resten er åbent. Så vi ved stadigvæk ikke det store.

Det forventes dog at Apple vil lancere de nye iPhones engang i september som de plejer. Det kan dog være, at den særlige ‘Edition-model’ kommer noget senere.