Den nye iPhone 8

Nye oplysninger viser at snakken om to nye iPhones og en særlig Premium model er forkerte. Der kommer kun to nye men til gengældt begge med nyt design.

Der har i de sidste par måneder blandt de forskellige rygter, været ret stor enighed om, at Apple til efteråret vil komme 3 nye iPhones. To almindelige (altså sandsynligvis iPhone 8 og 8 plus) og en Premium model med nogle ekstra specifikationer.

Micgadget som også er et Tech-site, mener dog noget helt andet. Rygterne skulle komme fra personer, der er ansat hos Foxconn hvor de fleste af Apples iPhones bliver produceret. Tech-sitet påstår i hvert fald, at Foxcoon ifølge kilderne kun har modtaget, ordrer på to iPhones og begge i samme Premium type.

Hvis disse oplysninger er rigtige, betyder det, at vi er gået fra at Apple ville lave 2 iPhones med mindre ændringer (altså sandsynligvis iPhone 8 og 8 plus) og en ekstra ny Premium model, til at der kun vil komme to nydesignede Premium modeller, (som vi her kalder iPhone 8) i to forskellige størrelser. Det er altså ret godt både for os som forbrugere, men det ligner også Apple lidt mere. Altså, at lave alle iPhones i samme år identiske.

De nye iPhones er ikke udgivet og indtil da, er det hele selvfølgelig kun rygter.