Nye MacBook's på vej

Ifølge rygterne kommer Apple med nogle opdaterede MacBooks når WWDC starter den 5. juli

WWDC-konferencen starter om nogle uger og det kan vi vist godt begynde at glæde os til. Apple har i hvert fald fede planer om, at lancere flere MacBooks på den keynote der skyder WWDC igang. Det skriver kilder fra Bloomberg. Der vil ifølge kilderne, komme nye udgaver af MacBook’en, MacBook Pro og måske også MacBook Air

MacBook

Apples tynde 12″ MacBook er sidst opdateret sidste år i april. Der skal være en ny udgave klar, med en ny processor fra den såkaldte Kaby Lake-familie.

MacBook Pro

MacBook Pro, der sidste år i oktober blev opdateret, vil komme med en ny og kraftigere processor. Det skulle være en af intels Kaby Lake processore. Den nuværende MacBook Pro har en Sky lake processor. Den vil højst sandsynligt også få en ny egenudviklet chip, der skal håndtere ting der kører med lavt strømforbrug, men det er dog stadig lidt uklart.

MacBook Air

Der har i lang tid været rygter om, at Apple holder op med at lave nye MacBook Air, da den ikke er blevet opdateret siden 2015. Det har derfor også gjort, at MacBook Air ikke længere er den tyndeste computer, som jo var hele meningen med den da den blev lanceret. Noget tyder dog alligevel på, at der er noget nyt på vej, som blandt andet måske er en kraftigere processor.

 

WWDC skulle gerne åbne den 5. juli. Udover opdateringen af de tre MacBook’s, er der rygter om en Siri-højtaler og måske en helt ny iPad.