Ny iPhone SE på vej

Ifølge den dygtige Apple analytiker Ming-Chi Kuo, kommer der en ny model af det førhen store hit iPhone SE. iPhonen vil have et design lignende iPhone 8 men med opgraderede specifikationer. Den vil få Apples nyeste A13 chip samt 3 GB RAM. Der kommer dog ikke nogen fancy opgraderinger som triple kamera eller noget lignende, og vil derfor udover de små forbedringer være identisk med iPhone 8. 

Ideen med den kommende iPhone SE er at lave et virkelig billigt alternativ, uden alle de dyre opgraderinger, men med et opdateret styresystem. Ming-Chi Kuo mener at Apple vil kunne sælge 30-40 millioner enheder i 2020. Da den første iPhone SE ikke får software opdateringer længere, ville det være oplagt at udgive en ny, og hvis Kuo har ret vil den komme i første kvartal 2020. 

Læs også: Tips og Tricks: Sådan løser du problemet med Touch-ID

Kuo mener at specielt mange iPhone 6 brugere vil se iPhone SE som den oplagte telefon at skifte til. Den bibeholder touch-ID, er billig og får en mindre skærm end mange nye smartphones i dag, hvilket de stadig 100 millioner iPhone 6 brugere gerne vil have. 
iPhone SE er altså en telefon til folk der bare vil have en billig iPhone, men der er ligeglad med de fancy features.