OnePlus 6
Billede fra WinFuture.de

Så blev den nye Oneplus 6 lanceret. Den kom i forgårs klokken 18:00 sammen med de nye wireless hovedtelefoner kaldet Wireless bullets. Vi havde her på siden prøvet at samle alt den viden vi kunne inden lanceringen, og hvis vi kigger på alt informationen vi fik samlet ind, var det nu meget rigtig med alt det vi havde fundet. Prisen på den nye Oneplus 6 kommer ikke til at være en lige så vild pris som telefonens konkurrenter. Oneplus holder den billigste udgave af topmodellen under 4000 DKK. Den dyreste af udgaverne er landet på omkring 4700 DKK.

Specifikationer for OnePlus 6

Hvis vi skal tage fat i de hårde og kontante specs, så kommer de nu:

  • Skærm: 6,28 tommer AMOLED
  • Opløsning: 2280 x 1080 pixels (19:9)
  • Front kamera: 16 mp + 20 mp (Den kan tage 60 fps i 4k og 240 fps i 1080p og 480 fps i 720p)
  • Bag kamera: 16 mp (Op til 1080p video med 30 fps)
  • Batteri: 3300 mAh (USB-C der giver en hurtig opladning, så du kun skal lade i en halv time for at få tll en hel dags forbrug af strøm)
  • Styresystem: Andriod 8.1 og OxygenOS
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 845 (Den nyeste snapdragon processor)
  • Ram: 6 Gb / 8 Gb
  • Intern hukommelse: 64 Gb / 128 Gb / 256 Gb
  • Jackstik: JA (Oneplus er endnu ikke gået væk fra jackstikket selv de selv har lanceret bluetooth hovedtelefoner)

Fået AMOLED-skærm

Oneplus har også givet deres nye topmodel en såkaldt AMOLED-skærm. Den er for tiden blevet ret moderne og sidder på de fleste nyere telefoner som f.eks. huawei p20. Skærmen har en notch (Notchen er det der sidder øverst på skærmen med højtaleren og kameraet i). Der er dog et men ved den Oneplus har lavet. Du kan under indstillinger fjerne den ekstra plads, så at skærmen omkring notchen bliver sort og bliver udnyttet til at vise arbejdslinjen på en sort baggrund istedet for at man lægger mærke til notchen.

Oneplus har også gjort gaming bedre på telefonen da de igen har nytænkt hvordan man kan forbedre oplevelsen ved at spille på sin telefon. Denne gang er de kommet frem med løsningen, at telefonen kan fokusere internetforbruget på spillet i stedet for at den også bruger internet på andre apps som er ligegyldige når man spiller.

Prisen fastholdes i den lave ende

Men Oneplus har formået at lave endnu en flot og stilren telefon til en mellemklasse telefon med en dyr telefons specs. Dette var også sådan Oneplus kom på markedet, så de prøver også så meget som muligt at holde prisen nede på deres telefoner. Men hvis du er til en Limited udgave af den nye oneplus 6 skal du vente lidt før at man kan købe den perlehvide udgave.